Når du skal købe – brug en professionel køberrådgiver

Du får en komplet byggeteknisk gennemgang af dit måske kommende hus. Vi gennemgår tilstandsrapporten og huset for fejl, der burde havde været opdaget.

Vi gennemgår tilstandsrapporten på huset minutiøs, så du har fuldt overblik over hvilke konsekvenser de nævnte betegnelser har for dit hus. Hvad betyder anmærkninger K1, K2 K3 og UN i tilstandsrapporten. Hvad betyder anmærkningerne for forsikringen og hvad betyder det hvis den bygningssagkyndige har lavet en note? Og hvad nu hvis den bygningssagkyndige har skrevet K2 men det skulle være en K3. Dette skaber vi fuldt overblik over ved gennemgangen.

Det er en stor beslutning at købe en bolig, og de fleste vil foretrække at kende eventuelle fejl og mangler inden købet og inden det er for sent. Købergennemgangen giver dig overblikket og mulighed for at tage højde for omkostninger til eventuelle udbedringer. Når du har haft ejerskiftehjælpen med på råd, kan du sove roligt om natten, og bare glæde dig til dit nye hus eller lejlighed.

Vi er fuldstændige uafhængige og uvildige i vores køberrådgivning og modtager ikke provision eller andet fra nogen, hverken forsikringsselskaber, advokater, ejendomsmæglere, byggefirmaer osv.

Priser fra 4995,- ex. moms.