Casebilled 240x1306 års mareridt er slut
Hvis ikke vi havde fået Ejerskiftehjælpen på banen, var vi blevet stavnsbundet i vores hus. Nu kan vi sove roligt om natten, og igen være glade for vores hus.
Anne Ejler Højriis, Hillerød >>Læs hele deres historie 


Sikrer endnu en kundeFra kr. 9.000,- til kr. 1.245.000 ,-
Forsikringsselskabet havde tilbudt os kr. 9.000,- i erstatning på en rådskade på huset. Det var ikke tilfredse med og gik til Ejerskiftehjælpen. Efter 2 måneders kamp kom Ejerskiftehjælpen tilbage med check på ikke mindre end kr. 1.245.000,-
Mads Tulinius, Valby>>Læs snart hele deres historie


Sikrer endnu en kundeDrømmen blev slukket
Her stod vi foran vores nye drømmehus og glæde os til at flytte ind. Men glæden var kort, for der var en overraskelse. Vandskade og skimmelsvamp i loftet og et forsikringsselskab, som ikke kunne se at der var noget galt. Heldigvis blev vi henvist til Ejerskiftehjælpen, der tog dialogen med forsikringsselskabet og så kunne vi igen, tænde lys i vores drøm.
Familien Belsø, Herlev >>Læs hele deres historie


Sikrer endnu en kunde9 års kamp er slut
I 9 år, kæmpede vi med vores forsikringsselskab.Hver eneste dag levede vi uvished og frustration, og kæmpede en kamp mod overmagten. Alt imens vores hus bare blev mere og mere ødelagt.
Alt håb var tilsidst ude, lige indtil vi fik Ejerskiftehjælpen på banen, så klappede forsikringsselskabet hælene sammen og betalte os det vi havde krav på.
Brian Nimann Westergaard, Karlslunde >>Læs snart hele deres historie 


Sikrer endnu en kundeFra kr. 0,- i erstatning til kr. 375.000,-
Mit forsikringsselskab afviste blankt mit krav om erstatning, for skader på facaderne på mit nye hus, jeg lige havde købt, lige indtil jeg fik Ejerskiftehjælpen på sagen. Ejerskiftehjælpen overtog sagen og kampen med mit forsikringsselskab og lavede en ny besigtigelse med forsikringsselskabets taksator. 14 dage efter kom der en check på kr. 375.000,-
Hans Christian Nielsen, Dragør >>Læs snart hele deres historie 


Sikrer endnu en kundeAfvist Afvist Afvist
Vi kæmpede og kæmpede med vores forsikringsselskab, blev syge af skimmelsvamp og måtte til sidst på i teltet i haven, fordi vores hus var ubeboeligt. Heldigvis fik vi fat i Ejerskiftehjælpen og fik dem til at hjælpe os.
Susanne Køber, Ballerup >>Læs snart hele deres historie