Ejerskiftehjælpen sikrede familie kæmpe erstatning
Alt tegnede godt for familien Højriis, da de i 2005 fandt deres drømmehus nord for København. Glæden varede dog kort, da de året efter fik noget af en overraskelse“Vi havde lige istandsat facaden og opdagede nu en masse sætningsrev­ner. Vi kontaktede forsikringsselskabet, og regnede bestemt med, at vores udvidede ejerskifteforsikring ville dække”, siger Anne Eiler Højriis.

Desværre var forsikringsselskabet ikke enig med familien, og afviste sagen med beskeden om, at det måtte familien leve med. Sætningsrevnerne blev større og større, og familien kontaktede igen forsikringsselskabet for at få erstatning.

Vi blev fejet af banen i en jungle af forsikringsparagraffer, og stod oven i købet med et hus, som var usælgeligt. Som sidste udvej tog vi kontakt til en advokat, der henviste os til Ejerskiftehjælpen.
Så tog sagen ellers fart. Nu kunne Forsikringsselskabet lige pludselig ikke kende deres afvisning”

Ejerskiftehjælpen overtog hele kommunikationen med forsikringsselskabet og kunne lægge nye oplysninger og dokumentation på bordet, både byg­geteknisk og forsikringsteknisk. Forsikringsselskabet anerkendte skaden og indvilligede i at betale næsten alle omkostninger. Et beløb på over en kvart million kroner.

Skal vi sikre dig, din erstatning, ring til os.