Drømmen blev slukket
Her stod vi foran vores nye hus og glædes os til at flytte ind. Det var en drøm som var gået i opfyldelse, for nu var vi blevet husejere. Men glæden var kort, for der var en overraskelse. Vandskade og skimmelsvamp i loftet og et forsikringsselskab, som ikke kunne se at der var noget galt.Min kæreste var højgravid og vi havde fundet vores drømmehus. Dagen før vi skulle flytte ind, opdaget vi vandskjolder på loftet i vores nye hus. Da vi begyndte at skille tingene ad, kunne vi med egne øjne konstatere sorte plamager oppe i isoleringen og blev meget bekymrede. Straks kontaktede vi forsikringsselskabet der besigtigede skaden, men de mente ikke at det var så slemt og der var jo skimmel i alle huse, som taksatoren sagde. Vi stod der med et barn på vej og tænkte, kan vi flytte ind det!.

Vi kontaktede en tagspecialist, der konstaterede skimmel flere steder i isoleringen, forsikringsselskabet mente dog stadig ikke det var noget som ejerskifteforsikringen skulle dække, for det måtte man forvente i et hus af denne alder og konstruktion. Heldigvis blev vi henvist af tagspecialisten til Ejerskiftehjælpen, der tog dialogen med forsikringsselskabet. Ejerskiftehjælpen tog sagen og besigtigede skaden, nu sammen med taksatoren, det tog under 10 minutter så havde forsikringsselskabet accepteret og anderkendt skaden.

Hele loftet i huset skulle pilles ned alt isolering udskiftes og der blev foretaget en skimmel sanering af hele huset. Vi fik oveni købet betaling af forsikringen, for det arbejde, vi selv havde lavet. Skaden løb op i over et hundredehalvtredstusindekroner og dem skulle vi selv betale, hvis ikke det var for ejerskiftehjælpen.

Tak til ejerskiftehjælpen, i får de varmeste og største anbefalinger herfra, for nu kan vi igen, tænde lys i vores drøm.

Er du kommet i klemme med dit forsikringsselskab, så ring til os.